Clicky

Jump to content


Photo
- - - - -

Need some help here!

Focus

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 mrgooch

mrgooch

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 09 February 2016 - 05:40 PM

Advertisement (Gone after free registration)

I seem to have lost the focus box in the view finder. I can hear the focus beep confirmation but no box. If I select the box to resize it or move it it is there. On the LSD it is normal and working. I did do a firmware update but don't remember if it occurred then as I was testing out a new lens.



#2 adzman808

adzman808

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 399 posts

Posted 09 February 2016 - 06:26 PM

Is it in wide/tracking focus mode? (The third option of the 3 modes offered)

Cheers, Adam
My Website, home of the largest X-Pro series opinion piece on the 'net:
http://adambonn.com/


#3 JRphoto

JRphoto

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 92 posts
  • LocationTerra

Posted 09 February 2016 - 07:01 PM

Try go to SET-UP 1 -> SCREEN SETUP -> DISP. CUSTOM SETTING -> FOCUS FRAME and check this box.


X100S & X-T1


#4 mrgooch

mrgooch

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 posts

Posted 09 February 2016 - 07:28 PM

Try go to SET-UP 1 -> SCREEN SETUP -> DISP. CUSTOM SETTING -> FOCUS FRAME and check this box.

Thank you - That was the problem. I made some changes after doing the firmware update and that was one of them.


  • JRphoto likes this



Also tagged with one or more of these keywords: Focus

 
x

Registration is free

Not registered? Really?

Discover the full potential of the Fuji X Forum... register now!
Registration is free and done in a few minutes!

As registered member you can discuss, post your questions and present your images.
And get in contact with Fuji X photographers worldwide!

We are looking forward to you!

The Fuji X Forum Team

Register Close